Beköszöntött a hideg időjárás, bár talán az első fagyokig még lesz néhány hét és egy-két kisebb-nagyobb szüret is összejön, de már fejem a következő szezon tervezgetésén töröm. Szeretnék megint egy kicsit előrébb lépni és lehetőségeimnek megfelelően fejlődni, terjeszkedni. Az idei év is sok sikert hozott a termékeimet egyre többen szeretik, keresik és igyekszem az elvárásoknak is megfelelni. A megszokott kizárólag a legerősebb rekorder chilikből készülő szószom és krémem mellett új termékkel is bemutatkoztam, mely szerencsére szintén egyhangú sikernek örvend. A GaBko Hot BBQ szósz a már kész Chili szószom felhasználásával készül, paradicsommal, fűszerekkel, mézzel és egy kis whiskeyvel:
Egy következő szósz is tervbe van véve, ha a recept véglegesen összeáll és elnyeri a tesztcsapat elismerését, akkor vele is előrukkolok. Lényeg, hogy ez is nagyot durranjon és szintén különleges legyen, nem egy a különböző színű, egymástól alig különböző tucat szósz közül!
A termékeim néhány étterem és étel gyártó-forgalmazó érdeklődését is felkeltették és felhasználásukkal készítik innyencségeiket.
A nagyüzemi konyhai felhasználásra készült giga-mega 500ml-es szószos palackok, mellettük a normál 50ml és 100ml es palackokkal:
Termékpaletta:
A Házikó által készített GaBko Chili szósszal töltött sörpálca:
Ha a szimpla kertben, vagy az Élesztőben jártok, akkor ne felejtsétek el megkóstolni! :)
Szóval a fejlődés töretlen!